fredag 24 februari 2017

Denna sommar...

...kommer bli den bästa sommaren nånsin. 2017 kommer bli ett redigt jävla konsertår för mig och Malin. Vi har redan varit på Green Day i Globen, och vi har sedan ett tag tillbaka haft Weeping Willows, Enrique Iglesias, Coldplay och Robbie Williams inbokade.
 
Men, igår gick mitt lilla (läs: stora) fangirl-hjärta igång när jag såg på facebook att den 24 aug kommer en av mina drömpojkar, Luke Hemmings, spela på grönan med sina grabbar, för er som inte är insatta: 5 Seconds of Summer. Blev galet exalterad.
 
Men, till det absolut bästa, det som kommer göra sommaren 2017 till den bästa sommaren, vi fick mail igår från ticketmaster om att biljetterna till Green Day i Göteborg hade släppts. Ja, ni läste rätt, GREEN DAY!!!! Vi slängde oss på datorn och bokade biljetter.
 
Även Coldplays konsert kommer äga rum i Göteborg, den 25 juni. Vi hade redan bokat 3 nätter på Gothia Towers, men nu råkar det vara så att Green Days konsert är den 21 juni så det blir sammanlagt 6 nätter för oss i Sveriges vackraste stad. Detta blir bra.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar